Butik

Nu kan du beställa fysiskt material som du kan använda tillsammans med appen Ljuda med Boo, eller använda enskilt.

Beställningsformulär hittar du längre ner på sidan. F.n. kan man endast betala en beställning med faktura. Varorna skickas till angiven leveransadress inom två-tre veckor, oftast snabbare. Köpvillkor finns längst ner på sidan.


Boos artikulationskort

Komplettera appen Ljuda med Boo med fysiska kort med Boo på! Varje kort representerar ett språkljud och Boo visar munnens och tungans form samt eventuell stämbandston och luftström då ljudet görs eller är på väg att göras. Utmärkt att använda som komplement till appen eller för sig, i språkljudsträning och -terapi.

Ett set består av 30 kort med samtliga språkljud som finns i appen; P, T, K, B, D, G, S, F, V, M, N, NG, L, J, H, tre varianter av R, SP, ST, SK, A, E, I, O, U, Y, Å, Ä och Ö.

Korten är tillverkade i tåligt polyesterpapper. Vit baksida, trycket syns inte när det ligger vänt mot bordet. Setet kommer i en praktisk ficka som är lätt att ta fram eller ha liggandes framme. Korten levereras med en kort vägledning.

Artikulationskorten säljs med kopieringsrätt; De får kopieras för eget bruk eller inom den verksamhet som köpt materialet. All annan spridning är förbjuden.

Pris per set: 480 kr exkl moms (600 kr inkl moms). Använd beställningsformuläret. En fraktkostnad tillkommer, se köpvillkor längst ner på sidan.


Boos artikulationskarta

Samtliga artikulationsbilder med Boo med tillhörande ljudbilder på en affisch. Storlek 50*70 cm. Tryckt på stänksäkert och bestruket papper. Sätt upp på väggen och ha nära till hands när det ska pratas ljudande.

Pris: 220 kr exkl moms (275 kr inkl moms). Använd beställningsformuläret. En fraktkostnad tillkommer, se köpvillkor längst ner på sidan.


Beställningsformulär

  Boos artikulationskort, 480 kr exkl moms per set (600 kr inkl moms), ange antal:

  Boos artikulationskarta, 220 kr exkl moms per styck (275 kr inkl moms), ange antal:

  För- och efternamn: *

  Personnummer: *

  Telefonnummer: *

  E-post: *

  Företag/organisation: *

  Organisationsnummer: *

  Kostnadsställe/beställar-id/fakturareferens: (valfritt)

  Leveransadress: *

  Välj hur du vill betala med faktura:

  Meddelande: (valfritt)


  Köpvillkor

  Följande gäller vid köp via beställningsformuläret på denna webbplats. Bildligt talat har organisationsnummer 720301-9430.

  Köp

  När beställningsformuläret (inklusive kontaktuppgifter) är ifyllt och knappen ”Skicka beställning” har klickats på så är ett avtal om köp träffat mellan Bildligt talat och den information som står i kontaktuppgifterna.

  När du har klickat på knappen ”Skicka beställning” skickas ett mejl till Bildligt talat. Ett bekräftelsemejl skickas även till angiven e-postadress. Mejlet innehåller endast information från beställningsformuläret, inte till exempel totalsumman på beställningen. Den kommer att framgå på fakturan. Det är ganska lätt att räkna ut totalsumman själv om man vill – summera varornas priser samt fraktkostnad (se nedan). Om du beställer som privatperson – glöm inte lägga på 25% moms på varorna men inte på portot.

  Betalning

  Endast fakturabetalning tillämpas. Faktura skickas med produkten, till fakturaadress eller till en angiven e-postadress. Betalningsvillkor 30 dagar.

  Leveransinformation

  Varorna skickas till angiven leveransadress inom två-tre veckor, oftast snabbare. Skulle varorna vara slut på lager och ifall tillverkningen av dem tar längre tid, eller om leveransen blir försenad av någon annan anledning, så blir du kontaktad.

  Alla försändelser upp till två kilo skickas som Inrikes brev med PostNord, ej spårbart. Skicka ett meddelande om du vill att försändelsen ska vara spårbar.

  För närvarande tas beställningar emot samt skickas endast inom Sverige. Befinner du dig utomlands, skicka ett meddelande så löser vi det.

  Fraktkostnad

  Fraktkostnad kommer att framgå på fakturan och beror på försändelsens vikt för PostNords Inrikes brev – se aktuella portotabeller och prislistor för brev via PostNord. Ett set artikulationskort väger ca 30 gram och en artikulationskarta väger ca 100 gram.

  Ångerrätt

  Ångerrätt enligt distanköplagen gäller endast privatpersoner. Då har man 14 dagar på sig att ångra sitt köp efter att ha mottagit varan. Varan ska då återsändas i oförändrat skick. Skicka ett meddelande så löser vi det.

  Skadade varor eller felleverans

  Skulle varorna vara skadade när de mottas, eller om du fått fel antal varor, skicka ett meddelande.

  Rulla till toppen