Butik

Nu kan du beställa fysiskt material som du kan använda tillsammans med appen Ljuda med Boo, eller använda enskilt. Materialet är riktat till verksamheter som till exempel logopedmottagningar och förskolor, men givetvis kan även privatpersoner köpa materialet.

Beställningsformulär hittar du längre ner på sidan. För närvarande tillämpas endast fakturabetalning. Varorna skickas till angiven leveransadress inom två-tre veckor, oftast snabbare. Köpvillkor finns längst ner på sidan.

Boos artikulationskort

Komplettera appen Ljuda med Boo med fysiska kort med Boo på! Varje kort representerar ett språkljud och visar munnens och tungans form samt eventuell stämbandston och luftström då ljudet görs eller är på väg att göras.

För närvarande finns artikulationskort med dessa språkljud: P, T, K, B, D, G, S, F, V, M, N, NG, L, J, H, surrande R (görs med tungspetsen), rullande tungspets-R, skorrande sydsvenskt tungrots-R, SP, ST, SK, A, E, I, O, U, Y, Å, Ä och Ö.
Surrande R som görs med tungspetsen Rullande R som görs med tungspetsen Skorrande sydsvenskt R som gör med tungroten
Utmärkt att använda som komplement till appen eller utan app, i språkljudsträning och -terapi. Köp enstaka kort eller flera av samma språkljud – bra om man i en verksamhet behöver ett lager med bilder för utdelning av specifika språkljud att träna på, eller behöver flera kort av ett och samma ljud i aktiviteter.

Korten är tillverkade i tåligt polyesterpapper. Vit baksida, trycket syns inte när det ligger vänt mot bordet. Om du köper fem kort eller fler kommer de i en praktisk ficka som är lätt att ta fram eller ha liggandes framme. Korten levereras med en allmän vägledning.

Artikulationskorten säljs med kopieringsrätt; De får kopieras för eget bruk eller inom den verksamhet som köpt materialet. All annan spridning är förbjuden.
Pris:
1 – 10 st:
11 – 29 st:
30 eller fler:

16 kr/st exkl moms (20 kr/st inkl moms)
15 kr/st exkl moms (18,75 kr/st inkl moms)
14 kr/st exkl moms (17,50 kr/st inkl moms)
Använd beställningsformuläret. Du kan antingen ange vilka kort och hur många av dessa som önskas, eller också beställa ett set om 30 artikulationskort, ett kort per språkljud. (Eller kombinera de två alternativen.) En fraktkostnad tillkommer, se köpvillkor längst ner på sidan.

Boos artikulationskarta


Samtliga artikulationsbilder med Boo med tillhörande ljudbilder på en affisch. Storlek 50*70 cm. Tryckt på stänksäkert, bestruket och tåligt premiumpapper (200 g/m2). Sätt upp på väggen och ha nära till hands när det ska pratas ljudande.

Pris: 220 kr exkl moms (275 kr inkl moms). Använd beställningsformuläret. En fraktkostnad tillkommer, se köpvillkor längst ner på sidan.

Beställningsformulär

  Boos artikulationskort
  Välj först vilket språkljud, sedan antal:
  PTKBDGSFVMNNGJLHR (surrande)R (rullande)R (skorrande)AEIOUYÅÄÖ

  Hur många P:

  Hur många T:

  Hur många K:

  Hur många B:

  Hur många D:

  Hur många G:

  Hur många S:

  Hur många F:

  Hur många V:

  Hur många M:

  Hur många N:

  Hur många NG:

  Hur många J:

  Hur många L:

  Hur många H:

  Hur många R (surrande):

  Hur många R (rullande):

  Hur många R (skorrande):

  Hur många SP:

  Hur många ST:

  Hur många SK:

  Hur många A:

  Hur många E:

  Hur många I:

  Hur många O:

  Hur många U:

  Hur många Y:

  Hur många Å:

  Hur många Ä:

  Hur många Ö:

  Pris per artikulationskort:
  1-10 st: 16 kr/st exkl moms (20 kr/st inkl moms)
  11-29 st: 15 kr/st exkl moms (18,75 kr/st inkl moms)
  30 eller fler: 14 kr/st exkl moms (17,50 kr/st inkl moms)

  ____________

  Samtliga artikulationskort, ett set om 30 kort (ett kort av varje språkljud)
  420 kr exkl moms per set (525 kr inkl moms), ange antal:

  ____________

  Boos artikulationskarta, 220 kr exkl moms per styck (275 kr inkl moms), ange antal:

  ____________

  Företag/organisation: *

  För- och efternamn: *

  Fakturaadress: *

  Organisationsnummer/VAT: *

  Kostnadsställe/beställar-id/fakturareferens: (valfritt)

  Personnummer: *

  Telefonnummer: *

  E-post: *

  Leveransadress: *

  Välj hur fakturan ska skickas:

  Välj hur fakturan ska skickas:

  För e-faktura - ange GLN/PEPPOL-ID här: *

  Meddelande: (valfritt)

  Kontrollera gärna att allt ifyllt stämmer innan du skickar beställningen!


  Köpvillkor

  Följande gäller vid köp via beställningsformuläret på denna webbplats. Bildligt talat har organisationsnummer 720301-9430 och är godkänd för F-skatt.

  Köp

  När beställningsformuläret (inklusive kontaktuppgifter) är ifyllt och knappen ”Skicka beställning” har klickats på så är ett avtal om köp träffat mellan Bildligt talat och den information som står i kontaktuppgifterna.

  När du har klickat på knappen ”Skicka beställning” skickas ett mejl till Bildligt talat. Ett bekräftelsemejl skickas även till angiven e-postadress. Mejlet innehåller endast information från beställningsformuläret, inte till exempel totalsumman på beställningen. Den kommer att framgå på fakturan.

  Pris och fraktkostnad

  Det totala priset för valda varor räknas tyvärr inte ut på denna sida, men det är ganska lätt att räkna ut totalsumman själv om man vill – summera varornas priser samt portokostnad (se nedan). För privatpersoner tillkommer 25% moms på detta.

  Fraktkostnaden kommer att framgå på fakturan och beror på försändelsens vikt för PostNords Inrikes brev – se aktuella portotabeller och prislistor för brev via PostNord.

  Exempel:
  30 kort + emballagekostar 36 kr i inrikes porto
  En karta + emballagekostar 72 kr i inrikes porto
  En karta + 30 kort + emballagekostar 72 kr i inrikes porto
  Ett set artikulationskort (30 st) i en ficka väger 30 g
  Artikulationskartaväger 100 g
  Emballage artikulationskort (vadderat kuvert) väger 50 g
  Emballage artikulationskarta (rulle, 54 x 8,5 cm)väger 210 g

  Om du vill veta totalsumman inkl fraktkostnaden innan varan och fakturan skickas så skriv ett meddelande om detta i meddelandefältet, eller skicka ett meddelande via kontaktsidan. Då får du veta kostnaden och möjlighet att bekräfta detta innan varorna och fakturan skickas.

  Betalning

  Endast fakturabetalning tillämpas. Faktura skickas med produkten, till fakturaadress eller till en angiven e-postadress. Betalningsvillkor 30 dagar.

  Leveransinformation

  Varorna skickas till angiven leveransadress inom två-tre veckor, oftast snabbare. Skulle varorna vara slut på lager och ifall tillverkningen av dem tar längre tid, eller om leveransen blir försenad av någon annan anledning, så blir du kontaktad.

  Alla försändelser upp till två kilo skickas som Inrikes brev med PostNord, ej spårbart. Skicka ett meddelande om du vill att försändelsen ska vara spårbar.

  För närvarande tas beställningar emot samt skickas endast inom Sverige. Befinner du dig utomlands, skicka ett meddelande så löser vi det.

  Ångerrätt

  Ångerrätt enligt distanköplagen gäller endast privatpersoner. Då har man 14 dagar på sig att ångra sitt köp efter att ha mottagit varan. Varan ska då återsändas i oförändrat skick. Skicka ett meddelande så löser vi det.

  Skadade varor eller felleverans

  Skulle varorna vara skadade när de mottas, eller om du fått fel antal varor, skicka ett meddelande.

  Rulla till toppen