Välkommen!

Bildligt talat AB är Thomas Ljungblad – legitimerad logoped, formgivare, animatör och nörd.

Min idé är att kombinera dessa kompetenser och egenheter till att göra media och verktyg som är till nytta och nöje i vardagen.

Ljuda med Boo är en app som hjälper barn med uttalssvårigheter1 genom att locka till spontanträning på ett lekfullt och funktionellt sätt. En tilltalande och medvetet enkel utformning och funktionalitet inbjuder till repetition med hjälp av ljud och rörlig bild. När barnet använder flera sinnen (syn och hörsel) för att imitera och repetera blir det lättare att komma över hinder och lära sig ljuda rätt.

Klicka här för att läsa mer om Boo!

Hämta i App Store Ladda ned på Google Play Besök och “gilla”
vår Facebooksida

Facebookflöde

Idag hyllar vi olikheter och människors lika värde och rättigheter lite extra! #rockasockorna #WDSD19 #internationelladownsyndromdagen #lotsofsocks ...

View on Facebook

Äntligen! Ljuda med Boo! blev nyligen ännu lite bättre som träningsverktyg för ditt barns uttal - bland annat med ett litet spel som ytterligare tränar bokstavsljuden och fonologisk medvetenhet.
iOS --> itunes.apple.com/se/app/id1161707075
Android --> play.google.com/store/apps/details?id=nu.bildligttalat.boo
...

View on Facebook

Snart... ...

View on Facebook

1 I samband med att barn i förskoleåldern utvecklar sin tal- och språkförmåga, kan en del barn få extra svårt att göra ett eller flera språkljud “rätt”, och/eller lägga ihop ljud till stavelser (s k koartikulation) och vidare forma förståeliga ord i flödande tal.