Sharing is caring

Medan jag tittar på logoped Astrid Frylmarks tacktal efter att ha tilldelats Svenska Logopedpriset under logopedförbundets 50-årswebbinarium, så gör jag här ett första inlägg. Min tanke med det här är att jag vill skriva om det som händer kring app Ljuda med Boo, både logopediskt OCH som nyföretagare, formgivare och utvecklare av appen. Kanske med användningstips, bolla feedback med användare, och inte minst tankar och info kring utvecklingsbiten. Sharing is caring.

Jag har inte helt landat i den här bloggens tema, vad det ska skrivas mest om och så vidare. Kanske blir det mycket om en nyföretagares stappliga ben, eller om programmering, eller om utvecklingsarbetet bakåt i tiden, eller att hantera Apple och Google, eller om ekonomin, eller om logopedi, eller om marknadsföring, eller om allt i en enda salig röra. Vi ser väl under arbetets gång hur bloggen utvecklar sig.

Kommentera gärna mina inlägg. Frågor, kommentarer, förslag och kritik är mycket välkommet!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen