Välkommen!

Bildligt talat AB är Thomas Ljungblad – legitimerad logoped, formgivare, animatör och nörd.

Min idé är att kombinera dessa kompetenser och egenheter till att göra media och verktyg som är till nytta och nöje i vardagen.

Ljuda med Boo är en app som hjälper barn med uttalssvårigheter1 genom att locka till spontanträning på ett lekfullt och funktionellt sätt. En tilltalande och medvetet enkel utformning och funktionalitet inbjuder till repetition med hjälp av ljud och rörlig bild. När barnet använder flera sinnen (syn och hörsel) för att imitera och repetera blir det lättare att komma över hinder och lära sig ljuda rätt.

Klicka här för att läsa mer om Boo!

Hämta i App Store Ladda ned på Google Play Besök och ”gilla”
vår Facebooksida

Facebookflöde

Gasp! Boo Articulation Helper for iOS is *FREE* for the rest of this month! (Usually 9.99 USD) Try a good articulation and basic reading training tool for your kid!
itunes.apple.com/app/id1216642311
...

View on Facebook

Uppdatering ute! Nu gör och säger Boo små uppmuntrande saker med (o)jämna mellanrum (mellan yttringarna) - allt för att peppa barn (särskilt de med lite kortare uthållighet) att träna uttal lite, lite längre.
--> itunes.apple.com/se/app/id1161707075
...

View on Facebook

Nu finns ett produktblad för Ljuda med Boo! med information om vad appen gör och varför, samt kort om språkstörning. Hjälp till att sprida!
www.bildligttalat.nu/LjudamedBoo!ProduktbladSV.pdf
www.bildligttalat.nu/BooArticulationHelperUKLeaflet.pdf
www.bildligttalat.nu/BooArticulationHelperUSLeaflet.pdf
...

View on Facebook

1 I samband med att barn i förskoleåldern utvecklar sin tal- och språkförmåga, kan en del barn få extra svårt att göra ett eller flera språkljud ”rätt”, och/eller lägga ihop ljud till stavelser (s k koartikulation) och vidare forma förståeliga ord i flödande tal.