Välkommen!

Bildligt talat AB är Thomas Ljungblad – legitimerad logoped, formgivare, animatör och nörd.

Min idé är att kombinera dessa kompetenser och egenheter till att göra media och verktyg som är till nytta och nöje i vardagen.

Ljuda med Boo är en app som hjälper barn med uttalssvårigheter1 genom att locka till spontanträning på ett lekfullt och funktionellt sätt. En tilltalande och medvetet enkel utformning och funktionalitet inbjuder till repetition med hjälp av ljud och rörlig bild. När barnet använder flera sinnen (syn och hörsel) för att imitera och repetera blir det lättare att komma över hinder och lära sig ljuda rätt.

Klicka här för att läsa mer om Boo!

Hämta i App Store Ladda ned på Google Play Besök och ”gilla”
vår Facebooksida

Facebookflöde

Prosit! ...

View on Facebook

Boo visar upp sina nya vibrerande stämband! Bra för de barn som behöver komma tillrätta med tonande och tonlösa konsonanter (t ex B vs. P). Ladda ner eller uppdatera nu!
Apple App Store: apple.co/2DFyr80
Google Play Store: bit.ly/2DQ9Lwx
...

View on Facebook

Wow! OMazing Kids har placerat Boo högst upp på deras topp 17-lista över 2017 års nysläppta logopedappar: "Barnen verkligen ÄLSKAR karaktären Boo. Denna app är värd sin vikt i pratguld."

Läs listan här: omazingkidsllc.com/2017/12/30/best-17-in-17-top-17-new-apps-for-slps-released-in-2017/

Gott nytt år och låt oss göra 2018 till ett bra år!
...

View on Facebook

1 I samband med att barn i förskoleåldern utvecklar sin tal- och språkförmåga, kan en del barn få extra svårt att göra ett eller flera språkljud ”rätt”, och/eller lägga ihop ljud till stavelser (s k koartikulation) och vidare forma förståeliga ord i flödande tal.