Välkommen!

Bildligt talat AB är Thomas Ljungblad – legitimerad logoped, formgivare, animatör och nörd.

Min idé är att kombinera dessa kompetenser och egenheter till att göra media och verktyg som är till nytta och nöje i vardagen.

Ljuda med Boo är en app som hjälper barn med uttalssvårigheter1 genom att locka till spontanträning på ett lekfullt och funktionellt sätt. En tilltalande och medvetet enkel utformning och funktionalitet inbjuder till repetition med hjälp av ljud och rörlig bild. När barnet använder flera sinnen (syn och hörsel) för att imitera och repetera blir det lättare att komma över hinder och lära sig ljuda rätt.

Klicka här för att läsa mer om Boo!

Hämta i App Store Ladda ned på Google Play Besök och ”gilla”
vår Facebooksida

Facebookflöde

Wow! OMazing Kids har placerat Boo högst upp på deras topp 17-lista över 2017 års nysläppta logopedappar: "Barnen verkligen ÄLSKAR karaktären Boo. Denna app är värd sin vikt i pratguld."

Läs listan här: omazingkidsllc.com/2017/12/30/best-17-in-17-top-17-new-apps-for-slps-released-in-2017/

Gott nytt år och låt oss göra 2018 till ett bra år!
...

View on Facebook

Boo har iklätt sig tomteluva och lösskägg och säger TACK för all feedback och hejarop det här året! Han har gått från en lite stel 1.0-version till en mer intuitiv (och tvåspråkig!) guide att träna uttal och koartikulation med!

Men det är inte slut än - i nästa version visualiserar han tonande konsonanter med hjälp av vibrerande stämband! Bra hjälp för de barn som jobbar med att skilja mellan tonande och tonlösa konsonanter. Beräknas komma i början av januari. God jul och god fortsättning!
...

View on Facebook

Boo hakar på trenden - fredag 24 november är svart fredag och Ljuda med Boo! kostar bara 45:- (ord 149:-). Ett roligt och effektivt sätt för ditt barn att träna uttal! ...

View on Facebook

1 I samband med att barn i förskoleåldern utvecklar sin tal- och språkförmåga, kan en del barn få extra svårt att göra ett eller flera språkljud ”rätt”, och/eller lägga ihop ljud till stavelser (s k koartikulation) och vidare forma förståeliga ord i flödande tal.